Nejnovější recenze ze sekce Kořenky
- pevný plast
Krásna sada na korenie, pekné a pevné prevedenie, a hlavne, jedna z mála, do ktorej sa zmestí tak veľa druhov korenia - až 36. Akurát škoda, že sa už nedala zohnať v čiernej farbe, ale aj v hnedom vyzerá výborne. Navyše, na vrchnákoch je názov korenia v češtine, takže odpadá lepenie nálepok pre lahšiu orientáciu, čo tiež veľmi oceňujem.
Deco Haus Sada pro koření s bambusovým šroubovacím uzávěrem sada kořenek s etiketami trychtýřem čisticím kartáčkem fixem prázdné skleněné dózy z čirého skla 120 ml 10,5 x 4,3 cm 36 ks
- Kuchyňský kout po rekonstrukci ideální řešení jsme velmi spokojeni
- kořenky pěkně sypou, né moc ani málo
- Design
- Materiál
- Malé rozměry, které nikde nebyli uvedeny
Kvalita materiálu super, design super. Co mě však nemile překvapilo jsou rozměry. Fotografie produktu velikost velmi zkresluje. Bylo by dobré do popisu produktu uvést rozměry, určitě bych nekupovala, kdybych věděla, že dorazí slánka s pepřenkou v rozměru pro panenky.
Obchod jsem využila poprvé, ještě nemám více zkušeností.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Spokojenost.
Prostě voňavý tymián
rozměry 5 x 2,5 cm, skoro až kapesní záležitost, ale funguje jak má, víčka dobře sedí a celé je to kjůty
- Dózy nedrží zavřené, nekvalitní materiál.
Dózy vracím, víčka nedrží zavřená a tak netěsní. Plast, ze kterého jsou vyrobeny, je velmi tenký a křehký.
- Super vse
Výborný pomocník
Orion Organizér na koření v sáčcích zásobník ANNA Organizér na koření v sáčcích zásobník
Registrovaný uživatel
Přidáno: 22. listopadu 2023
- Vhodná velikost
- Šikovný nápad
- Vanička je z měkkého plastu, takže se v ruce vždy trochu prohne a všechny příčky povypadávají ze svých úchytů. Nechápu, jak to někdo může prodávat, když je to evidentně nefunkční. Zkusím poslepovat nějakým lepidlem. Pokud by někdo měl v zásuvce a organizér vůbec nebral do ruky, tak mu nejspíš vadit nebude. Mám verzi s průhlednou vaničkou, v jiných barvách je možná plast tužší, to nevím.
- skladné, i když pojmou hodně koření
- Spokojenost
- Vetsi stojan
Jsem s ním spokojená,moc se mi líbí a je praktický,vejde se i pod linku,jen asi potřebuji další nebo větší.. doporučuji
- Šikovná věcička.
Doufám, že ty plasty vydrží.
- byly obří velikosti
Deco Haus Sada kořenek s bambusovým šroubovacím uzávěrem kořenek s etiketami 120 ml 10,5 x 4,3 cm 24 ks
- Krásný design
- Krasné
- Jsou skvělý a hlavně vypadají nádherně.